miércoles, 21 de marzo de 2018

DIA MUNDIAL DEL SÍNDROME DE DOWN



Avui es el Dia Mundial del Síndrome de Down. Per tal de celebrar aquest dia, DOWN ESPAÑA ha llançat aquesta campanya amb la finalitat de visibilitzar la gent que té aquesta discapacitat intel·lectual i així millorar la inclusió social. 

La campanya reflexa "l'autenticitat" de les persones amb síndrome de Down, aixi com també la naturalitat i espontaneitat. Una persona autèntica és aquella que es mostra tal i com és sense voler aparentar cap realitat distinta. Estaria bé que ens mostràrem tal i com realment som, sense cap temor ni preocupació pel que els altres puguen pensar o dir sobre nosaltres.

La Biblia, en alguns passatges, també fa referència a l'autenticitat. No hem de buscar sempre agradar als altres, simplement hem d'intentar ser responsables, bones persones i actuar amb bona intenció. Cal que també aprengam a observar la diversitat amb una mirada saludable i natural. 

“Pues, ¿busco ahora el favor de los hombres, o el de Dios? ¿O trato de agradar a los hombres? Pues si todavía agradara a los hombres, no sería siervo de Cristo.”  Gálatas 1:10